Arrangement

Arrangementer er en fin måte å skape engasjement og god stemning på, samtidig som man samler inn penger til en god sak. Sabona har satt opp mange forskjellige arrangementer, både gjennom eget initiativ og gjennom andre, og bidratt til spredning og deling av kultur både her i Norge og i Zimbabwe. Arrangementene har også skapt et inspirerende engasjement blant deltagere og støttespillere. Både bedrifter og enkeltpersoner har vist sin velvilje og godhet gjennom støtte til arrangementene og i form av donasjoner.

 

Standup Aid

Hold av 20. september 2021! Mer info. om billettkjøp kommer.


Kjøp billetter til Standup Aid 2020 på Latter 14. september 2020 her.

Standup Aid er et årlig event Sabona arrangerer der komikere fra hele landet stiller opp for en god sak. Komikerne og Latter stiller opp gratis og alle billettinntektene går uavkortet til Sabonas arbeid med å gi barn og unge i Zimbabwe en fremtid. Standup Aid ble avholdt for første gang allerede i 2004 og har vært et årlig event med høy popularitet siden. Kjente komikere som Knut Nærum, Sturla Berg Johansen, Tommy Steine, Dag Sørås, Henrik Thodesen, Alex Rosen, Lisa Tønne, Sigrid Bonde Tusvik, Terje Sporsem og Zahid Ali har tidligere stilt opp for Sabona. I 2019 var det Jonas Bergland, Else Kåss Furuseth, Martin Beyer Olsen, Magan Gallery, Halvor Johansson og Odd Magnus Williamson som stilte opp. 

Giraffe Ball

Giraffe Charity Ball er det første av sitt slag, initiert av Tommy Steine. Giraffe føyer seg inn i rekken av Sabona sine inntektsgivende arrangementer sammen med Standup Aid og Sabona Live.

Giraffe veldedighetsball er en uforglemmelig opplevelse som kombinerer veldedighet og underholdning. Med kjente artister, en fantastisk 3-retters middag og masse flotte mennesker er det en uforglemmelig aften. Artister stiller opp gratis for Sabona denne kvelden og billettinntektene går uavkortet til Sabonas arbeid med å gi barn og unge i Zimbabwe en fremtid. Pengene vi samler inn er med på å gi de mest utsatte barna trygghet og tilgang til skolegang, skolemateriell, mat, rent vann, helsehjelp og fritidsaktiviteter.

Ballet har blitt arrangert i 2012, 2013, 2014 og senest i 2016. Giraffe Ball har vært en stor suksess og tiltrukket seg artister som Åge Aleksandersen, Henning Kvitnes, Terje Sporsem, Odd Nordstoga og Unni Wilhelmsen. Flere ball er under planlegging.

Sabona Live

Sabona Live er en støttekonsert som har blitt arrangert for å samle inn penger til Sabonas arbeid i Zimbabwe. Musikere og artister stiller gratis og billettinntektene går uavkortet til Sabonas arbeid med å gi barn og unge i Zimbabwe en fremtid. Sabona Live er et lokalt initiativ fra Ida Holten Worsøe som ble arrangert for første gang i Bærum Kulturhus 9. November 2015. Det er en festaften til inntekt for grasrotprosjekter i Zimbabwe og ble også arrangert i 2016.

Andre arrangementer

I tillegg til disse arrangementene har en rekke andre arrangementer blitt arrangert der inntektene har gått til Sabona. JazzAid, Barn for Barn, Julerocken og Ole Bull scenen er eksempler på slike arrangementer. Støtten disse arrangementene gir betyr enormt mye og er også med på å skape engasjement her hjemme i Norge.

JazzAid

JazzAid er en stiftelse som tilbyr flotte musikalske opplevelser og et CSR-seminar, der publikum og musikere genererer et overskudd til humanitære prosjekter. Fra 2002 til 2014 var Sabona hovedsamarbeidspartner til JazzAid.

Barn for barn

Barn for barn var et stort en gangs event arrangert av Sabona og Fritjof Nilsen. Flere store artister opptrådte og Kalvøya i Sandvika ble omgjort til et lekeland for barn i alle aldre. Inntektene gikk til Sabonas arbeid med barn og unge i Zimbabwe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev: