StandupAid arrangeres på Latter i Oslo den 18.september i år og billettene er allerede lagt ut for salg! Så hold av mandag 18. september og sikre deg billettene HER. Vi garanterer alle en spesiell kveld hvor Norges beste komikere sørger for at dere vil le hele kvelden gjennom - med god samvittighet :)  Det er også med stor glede vi kan meddele at humorsamfunnet i Bergen har gått sammen til støtte for Sabona. Ole Bull Scene donerer to forestillinger til Sabonas arbeid! Bor du i Bergen og omegn? Hold av 26 mars eller 22.april for et show du ikke vil gå glipp av!

En annen gledelig nyhet er at vår egen Ynghild Solholm, grunnlegger av Sabona, nå er å finne på Talerlisten! 
Talerlisten.no er en plattform som kobler interessenter og foredragsholdere, og der er det nå mulig å booke Ynghild til foredrag hos din bedrift eller til private tilstelninger, til inspirasjon og ettertanke.
Dette sier Talerlisten i sin omtale: Ynghilds historie er helt spesiell, og hun formidler den på en unik og gripende måte. Ingen går uberørt fra et foredrag med Ynghild, og både hennes førstehånds-kunnskap om Afrika og hennes formidlingsevne og utstråling gjør henne til en fascinerende foredragsholder.


Vi håper å se dere alle i løpet av 2017 og ønsker dere en fortsatt fin vinter!