image

Artister stiller opp for Sabona 9. november! Du vil bli tatt igjennom et helspekket show av vår fantastiske konferansier for kvelden; Dora Thorhallsdottir! Dora er hele Norges kjære standup komiker og høstet knallbra kritikker for sin forestilling ” Det var ikke slik det skulle bli”. Forestillingen på Latter solgte for fulle hus i 1,5 år og endte med Norgesturné. Med Dora på scenen ler publikum til de griner!

image

Sandvika Rock Teater har en mini reunion i anledning Sabona Live! Du vil oppleve utdrag fra Pink Floyd " The Dark Side of The Moon." Sammen med Solveig Heilo, Håvard Bakke, Jannike Kruse, Erik- André Hvidsten, Mukwa Marimba, Håvard Bakke, Kalle Moberg og Captain Gone.

Les om artistene her:
image

Initiativtager og prosjektleder for Sabonalive; Ida Holten Worsøe stiller også på scenen denne kvelden! Ida Holten Worsøe er skuespiller og sanger utdannet innen teater og musikal ved Dramatiska Högskolan i Göteborg. Ida er engasjert ved Oslo Nye Teater og var fra 2005 ansatt ved Hålogaland Teater i Tromsø. Hun hadde hovedrollen i musikalen Cabaret på Hålogaland Teater og ble nominert i klassen beste kvinnelige hovedrolle til Hedda prisen for sin tolkning av «Sally Bowles» i Cabaret. Høsten 2007 minnes hun Monica Zetterlund i en kabaret på Hålogaland Teater. Vinteren 2008 hadde Worsøe hovedrollen som «Roxie Hart» i musikalen Chicago som var årets storsatsning på Hålogaland teater.

image

Vi er så glade for å kunne presentere Sandvika Rock Teater som har reunion på SabonaLive! Publikum vil få oppleve utdrag fra Pink Floyds «The Dark Side of the Moon» denne kvelden! Sandvika Rock Teater har satt opp fantastiske show som bl.a «Who’s Generation!» «Sgt.Pepper» «The Wall» «Strawberry Fields Forever» «Queen Magic» «Dark Side Of The Moon» «Yes Classics» «Goodbye Yellow Brick Road» og «Let It Be Abbey Road». Terningkast 6 har trillet, fulle hus, utsolgte ekstra forestillinger og et publikum som har gått mann av huse for å se forestillingene! Nå er du så heldig at du kan oppleve gjengen igjen!

image

Jannike Kruse er en norsk skuespiller og sanger kjent fra en rekke tv-serier, musikaler og filmer. Hun har sunget konserter i inn- og utland med mange ulike orkestre, og gitt norsk stemme til et stort antall Disney- og andre tegnefilmfigurer. Hun har også medvirket på en rekke cd’er (barnesanger, filmmusikk, Prøysen samleplate etc). I sommer har hun blant annet opptrådt med showet ’Musikal Stories’ som fikk svært gode kritikker!

image

Solveig Heilo er en av Katzenjammerjentene som selger ut 7000 billetter i Tyskland på et blunk en helt vanlig tirsdag. Katzenjammer ga ut sin første plate i startet i 2008 og har et spennende musikalsk uttrykk som er en blanding av pop, country og rock med innslag av balkanrytmer. Siden oppstarten har de høstet mye god kritikk og det har gått slag i slag, med 170 konserter i året på det meste. Solveig Heilo er et multitalent og med sterk særegenhet som artist og i det musikalske landskap.

image

Erik-André Hvidsten er skuespiller og artist som har hele Norden som sin scene. Han har gått fra suksess til suksess siden han gikk ut fra Teater- och Operahögskolan i 1999, og er i dag blant de beste mannlige musikalskuespillerne vi har her i landet. Hans karriere startet tidlig, og han hadde allerede gjort en god del konserter og musikalroller da han som 18-åring ble valgt til å representere Norge i stormønstringen “Jeunesses Musicales International” i Paris (Ungdommens kulturmønstring, UKM). Siden har han spilt ledende roller i en lang rekke forestillinger, revyer og musikaler både nasjonalt og internasjonalt, bl.a en kritikerrost tolkning av hovedrollen som Cliff i musikalen Cabaret på Svenska Teatern i Helsingfors. Hver sommer og jul fyller Erik-André kirker og kulturhus på Østlandet med sine konserter. 

image

Håvard Bakke er en norsk skuespiller og musiker, kjent fra bl.a. Døden på Oslo S og Kaptein Sabeltann, samt som vokalist i bandet Monomania. Han har deltatt på en rekke arrangementer med Sabona tidligere, har gjort flere hundre konserter og scene opptredener i forskjellige sammenhenger, og turnerer nå med den musikalske monologen ’Willie Nelson kjente mor mi’, til strålende kritikker. I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med et drømmeprosjekt - i bunn lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen. 9 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen ute på veien med sine energiske konserter, og igjen til strålende kritikker. Håvard Bakke står på scenen denne kvelden og også sammen med Sandvika Rock Teater sin fremføring av " The Dark Side of the Moon"

image

Kalle Moberg er en ung utøver av klassisk musikk på trekkspill/akkordeon. Han begynte å spille klassisk musikk i 2001, og studerer nå på Norges Musikkhøyskole. Ved siden av studiene er Kalle Moberg en aktiv freelancemusiker, og er ansatt som basemusiker og musikalsk ansvarlig for gudstjenestene i kapellet på slottet. Han har utmerket seg på flere arenaer, som høyt rangert i musikalske konkurranser, og har fått mye positiv oppmerksomhet og omtale. 

image

Captain Gone skal være med å fargelegge kvelden sammen med fantastiske artister på Sabonalive! Se: https://www.facebook.com/events/382782831931312/ Captain Gone's debut album A Hundred Nights Like This was a collection of late night, not-quite-ballads that occasionally took an unexpected left turn into epic instrumental passages with outbreaks of choirs and marching bands. The single 'Romeo' was playlisted for several weeks on NRK P1, and several other tracks have also received nationwide airplay. THE FORTRESS, their new album, sees the band shift up a gear to a more muscular, expansive sound which retains at its core the lovelorn vulnerability of the earlier songs. The addition of guitarist Ronny Yttrehus has brought the band out of the living room and onto a bigger stage, with hard-edged riffing alternating with impressionistic washes of sound. Jon Arne Bjørnstad's vocal still has that Chet Baker, little-boy-lost quality, but with a new toughness and confidence that is also reflected in the songwriting. 

image

Mukwa Marimba er tilknyttet musikk-og kulturskolen i Bærum. Den ledes av Renate Alsing (Afrikansk marimba/slagverklærer). Esemblet består av en gruppe ungdommer som hovedsaklig spiller tradisjonell musikk fra Zimbabwe på afrikanske marimbaer. Musikken får selv den enkle sjel til å ville danse. Mukwa Marimba har eksistert i 8 år. I årenes løp har de hatt mange ulike spilleoppdrag både på festivaler og andre konsertopptredner. De har spilt for tidl. fredsprisvinner Rigoberta Menchu ved Nobels fredssenter.