Giraffe har blitt en uforglemmelig opplevelse som kombinerer veldedighet og underholdning, og hvor artister stiller opp gratis for Sabona. Har du lyst på en morsom og meningsfull kveld, med god mat og underholdning? Da er dette årets arrangement for deg. Vi byr på flotte artister, show, auksjon og treretters middag i fantastiske omgivelser på Oslo Plaza.

Billettinntektene går uavkortet til Sabonas arbeid med å gi barn og unge i Zimbabwe mulighet til å skape sin egen fremtid.

Sølvbillett kr 1200 per person: inkluderer treretters bankettmiddag og kveldens show som starter kl 18.00.

Gullbillett kr 3000 per person: for deg som ønsker å bidra litt ekstra - inkluderer inngang til eksklusiv forfest med fordrink i Plaza Skybar kl 17.00 og treretters bankettmiddag med drikke (en enhet) og kveldens show som starter kl 18.00.

Billetter ligger nå for salg på billettservice. Følg med på facebook for slipp av artister – vi lover et fantastisk arrangement i år! Inviter gjerne alle du kjenner til Giraffe gjennom facebookeventet – vi har kr 0 i markedsføringsbudsjett og blir veldig glad for all drahjelp med å spre det glade budskap!

Bli med på å gjøre årets Giraffe til det beste noensinne - vi håper vi sees på Oslo Plaza 17. april!


Beste hilsener fra Sabona teamet, som jobber hardt for en storslagen opplevelse :)

Ønsker du å bli fadder, les mer her. Støtt Sabona med et engangsbeløp på konto: 1254.20.19814. SMS Sabona til 2434 for å gi 150kr. Vipps valgfritt beløp til 977 93 903 Husk og lik oss på facebook og få med deg nytt fra Sabona! www.sabona.no info@sabona.no fadder@sabona.no