Bli bedriftspartner!

Bedrifter som tar samfunnsansvar skaper engasjement og stolthet på arbeidsplassen, noe som igjen bidrar til fornøyde ansatte. Å være med på å gi barn og unge en fremtid er noe de fleste medarbeidere opplever som svært meningsfullt. Bli med og ta samfunnsansvar med Sabona!

Sabona tror på å gi barn og unge mulighet til å skape sin egen fremtid og jobber helhetlig med hjelp til selvhjelp. Skolegang gir håp for fremtiden, og vi tror barna og kunnskap er Zimbabwes fremtid. 

Vi har et helhetlig fokus på utdanning, helse og sysselsetting og fordi Sabona er en liten organisasjon, er resultatene lett synlige. Våre bedriftspartnere og andre støttespillere vil føle en nærhet ved å støtte våre grasrotprosjekter som er solide, effektive og bærekraftige. 

Sammen kan vi skape store resultater for begge parter.
Kontakt oss for en nærmere prat: elisabeth@sabona.no/ mobil: +47 975 13 866

Sabona er godkjent gavemottaker hos Skatteetaten. Det vil si at fra og med 2019 er beløpsgrensen for skattefradrag økt til 50.000 kroner. 

 

"Vi har hele tiden vært imponert over det flotte og modige arbeidet organisasjonen har utført" Bjørn Olav -  adm.dir.  i Miles

Meld deg på vårt nyhetsbrev: