Ulike måter å bidra

Det er flere måte å bidra til Sabona på!

Uansett hvordan du som privatperson eller bedriften du jobber i ønsker å støtte oss, er det viktige og uvurdelige bidrag til arbeidet vi gjør i Zimbabwe. Ikke bare vår takknemlighet, men barnas og lokalbefolkningens takknemlighet, er større en du kan forestille deg!

Tusen takk for at du tenker på oss og de vi jobber for. Gir du et bidrag, er det stort uansett størrelse!

Fadderskap

Ved å bli fadder gir du oss muligheten til å fortsette vårt arbeid med å gi barn i Zimbabwe en fremtid - du er med på å gi de mest utsatte barna trygghet og tilgang til skolegang, mat og rent vann.

Som Sabonavenn støtter du Sabonas arbeid med utdanning og får jevnlige oppdateringer om Sabonas arbeid gjennomnyhetsbrev på mail. Månedlig beløp velger du selv.

Som Sabonafadder støtter du Sabonas arbeid gjennom nyhetsbrev på mail. I tillegg mottar du bilde og julekort og kan skrive brev direkte til ditt fadderbarn. Beløpet er kr. 225 i måneden (eller valgfritt over).

Bli fadder

 

Bedriftspartner

Bedrifter som tar samfunnsansvar skaper engasjement, stolthet på arbeidsplassen og fornøyde ansatte. Å være med på å gi barn og unge en fremtid er noe medarbeidere opplever som svært meningsfullt. Ta samfunnsansvar med Sabona!

Bli bedriftspartner

 

Kontooverføring

Donasjoner kan også overføres direkte til kontonummer: 1506.09.55171

 

Enkeltbidragkan også sendes til vår Vippskonto: #13214 / Sabona

Meld deg på vårt nyhetsbrev: