Støtt oss på måten som passer best for deg!

Det er mange måter du som privatperson eller bedrift kan støtte oss. Du kan:

  • Bli fast giver (Sabonafadder eller -venn) - skaper trygghet og forutsigbarhet
  • Donere en enkeltgave (krever at vi har fødsels- eller orgnr. for skattefradrag)
  • Bli bedriftspartner - donere produkter/tjenester eller støtt et spesifikt prosjekt
  • Melde deg på som frivillig

 

Sabonafadder

Du støtter et utsatt barn med et månedlig beløp på 225 kr (valgfritt over) som sikrer skolegang, uniform, mat / rent vann. Du får et bilde av fadderbarnet ditt, et håndskrevet julekort og muligheten til å korrespondere direkte. Du mottar jevnlige oppdateringer om arbeidet vårt via nyhetsbrev på mail. Det gis skattefradrag på alle gaver inntil 50.000 kr (registreres automatisk). Du kan avslutte/pause når som helst og vi vil ta ansvaret for å finne en ny fadder. 

Bli Sabonafadder

 

Sabonavenn

Som Sabonavenn er du også en månedlig giver på lik linje med Sabonafadder, men forskjellen er at du velger donasjonsbeløpet ditt selv (min. 50 kr) og at pengene kan benyttes i alle prosjekt -- raskt og effektivt, spesielt i uforutsigbare nødssituasjoner! Du vil også motta jevnlige oppdateringer om arbeidet vårt via nyhetsbrev på mail og Sabona vil registrere dine donasjoner for skattefradrag. Du kan avslutte/pause når som helst.

Bli Sabonavenn

 

Bedriftspartner

Bedrifter som tar samfunnsansvar skaper engasjement, stolthet på arbeidsplassen og fornøyde ansatte. Å være med på å gi barn og unge en fremtid er noe medarbeidere opplever som svært meningsfullt. Bedrifter kan også støtte sitt eget prosjekt og få en konkret nærhet. Ta samfunnsansvar med Sabona!

Bli bedriftspartner

 

Enkeltgaver

Registrering av enkeltgaver for skattefradrag krever person.nr. eller org.nr.

  • Kontonummer: 1506.09.55171
  • Vipps til #13214

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev: